Σχετικά με την Steiff

Η Steiff® ιδρύθηκε το 1880 και είναι η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία παιχνιδιών και συλλεκτικών αντικειμένων στον κόσμο. 

Διεθνώς φημισμένη για την εξαιρετική της ποιότητα, η Steiff® εξακολουθεί να χρησιμοποιεί παραδοσιακά υλικά και αποδεδειγμένες τεχνικές κατασκευής για να δημιουργήσει τα μοναδικά και πολύτιμα προϊόντα της.

Από το 1880, η Steiff® κατασκευάζει λούτρινα παιχνίδια και συλλεκτικά αντικείμενα που θέτουν το παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας. Η εταιρεία είναι ίσως πιο γνωστή για τα αρκουδάκια της - ο Steiff εφηύρε τον Teddy το 1902. Δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε από τη Margarete Steiff το 1880, έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 16.000 διαφορετικά σχέδια για ζώα.

Τα ζώα Steiff® κατασκευάζονται από μοχέρ, αλπακά, κασμίρι, 100% βελούδο από βαμβάκι, 100 τοις εκατό από μαλλί, και πολύτιμα υφαντά ακόμα και όταν αυτά είναι συνθετικά- υλικά που προορίζονται συνήθως για τη βιομηχανία υψηλής μόδας. Τα Steiff®  προϊόντα θεωρούνται συχνά οικογενειακά κειμήλια και μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά.

Τα παιχνίδια Steiff® αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, επειδή είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένα και έντονα δοκιμασμένα - ξεπερνώντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των όλων των διεθνών προτύπων για παιχνίδια.

Vintage Steiff® έχουν πουληθεί σε δημοπρασία για περισσότερα από $100.000. Οι συλλέκτες εκτιμούν τα προϊόντα Steiff® για την τέχνη, την ομορφιά και τη διαρκή αξία τους. Τα παιδιά λατρεύουν τα φιλικά τους πρόσωπα, την μαλακή υφή τους και τις ρεαλιστικές τους εκφράσεις. Είναι σαν να σε κοιτούν, όλα.

Γιατί για την Steiff® «Για τα παιδιά, το μόνο αρκετά καλό, είναι το καλύτερο».