Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω μπορείς να δεις όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται από την εταιρεία μας, για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου!

 

Ηλεκτρονικά

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα 

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, και προπληρωμένων καρτών VISA, Mastercard, American Express και με τη χρήση ηλετρονικού πορτοφολιού Apple Pay. Η χρέωση της κάρτας σας, γίνεται με την ολοκλήρωση στην παραγγελία σας. 

Ασφαλείς Συναλλαγές: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της δεύτερης στον κόσμο μεγαλύτερης ηλεκτρονικής πλατφόρμας αγορών μέδω διαδικτύου μετά το PayPal, την Stripe η οποία χρησιμοποιεί χρήση προηγμένων μεθόδων κρυπτογράφησης για την ασφάλεια των συναλλαγών.

Κατάθεση στην τράπεζα 

Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου καταθέτοντας το τελικό ποσό σε κάποια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξεις αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσεις τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

 

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ:           GR7601720240005024092069961

Alpha Bank IBAN:                      GR7201403460346002789000845

Eurobank IBAN:                         GR5102602180000880201228596   

Δικαιούχος Λογαριασμού: Άννα Τσακύρογλου

 

PayPal

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω της ασφαλής πλατφόρμας Paypal. Όταν επιλέγεις Paypal ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεσαι στην ιστοσελίδα της Paypal, μέσω της οποίας μπορείς να ολοκληρώσεις με ευκολία την παραγγελία σου.

Viva Wallet

Μέσω της Viva Wallet, μεταφέρεσαι στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Smart Checkout και επιλέγεις τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής σου:

- Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα VISA, Mastercard, American Express

- Google Pay

- IRIS

- Viva Wallet

- E-Banking

- Με μετρητά σε περισσότερα από 2000 σημεία συνεργατών της Viva Wallet

                                                 Με Αντικαταβολή 

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση της αντικαταβολής η εξόφληση θα πραγματοποιείται με μετρητά στον διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), ή πρακτορείου και ο χρήστης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα 2,50 ανά αποστολή.