Πολιτική Επιστροφών

Στo hellowrainbow.gr έχουμε στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία και να παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, την ποιότητά τους και το fitting τους. Στην περίπτωση που δεν έμεινες ικανοποιημένη/ος με το προϊόν/τα που παρέλαβες μπορείς να προχωρήσεις σε αντικατάσταση του ή να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Το παραπάνω ισχύει για παραγγελίες και προϊόντα που συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους:

-Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και μόνο προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής. Απόδειξη της ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier, η έντυπη ή ηλεκτρονική υπογραφή σας.

- Για τη συλλογή ρούχων Steiff, αν επιθυμείς αλλαγή του προϊόντος με άλλο, έχεις δυνατότητα δωρεάν αλλαγής του προϊόντος που αγόρασες με άλλο ίσης αξίας με το τίμημα που έχεις ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα εφόσον το επιθυμείς σε 60 ημέρες από την αγορά. Κατ’ εξαίρεση, κατά την διάρκεια εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται βάσει της τρέχουσας εκπτωτικής τιμής και όχι του αρχικού καταβληθέντος τιμήματος. Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

- Τα προϊόντα να είναι σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα, και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. ετικέτες). 

- Επιστροφή είδους που είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. 1+1 δώρο) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. 

- Οι επιστροφές των ειδών γίνονται στην αξία αγοράς των ειδών.

- Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από το www.hellowrainbow.gr

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Στείλε μας ένα email στο hello@babyworks.gr αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σου και επισυναπτόμενη την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής. Θα μας βοηθήσεις να γίνουμε καλύτεροι αν μας αναφέρεις το λόγο που επιστρέφεις το/τα προϊόντα.

Στην περίπτωση της Αλλαγής - Συμπλήρωσε τους κωδικούς των νέων προϊόντων που θέλεις να παραλάβεις.

Στην περίπτωση της Επιστροφής Χρημάτων – Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, συμπλήρωσε τον αριθμό IBAN, τον αριθμό λογαριασμού & το ονοματεπώνυμο δικαιούχου της τράπεζας που θέλεις να γίνει η επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε μέσω PayPal ή με χρεωστική/πιστωτική μέσω Every Pay, τότε η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο.

Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει παραδοθεί στην επιχείρηση μεταφοράς (courier/μεταφορική), τότε σου επιστρέφουμε ολόκληρο το χρηματικό ποσό της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει παραδοθεί στην επιχείρηση μεταφοράς, τότε θα σου επιστρέψουμε,εφόσον έχουμε παραλάβει τα είδη και εγκρίνει την αλλαγή ή την επιστροφή το ποσό της παραγγελίας μειωμένο κατά το κόστος μεταφοράς.


Αποστολή των ειδών:

- Συσκευασία ειδών με ασφαλή τρόπο που να τα προστατεύει
- Αποστολή στη διεύνθυνση: Babyworks, Αυγής 81, Ν. Ηράκλειο ΤΚ: 14121, τηλ: 211417966

- Για επιστροφές από Ελλάδα, μπορείς να καλέσεις την ACS courier στο +30 210 81 90 000 και ενημέρωσέ τους να έρθουν να παραλάβουν την επιστροφή.

- Για επιστροφές από Κύπρο, μπορείς να καλέσεις την Kronos Express στο +35777777808

Κόστος Αποστολή Αλλαγών:

Πρώτη αλλαγή: Δωρεάν

Μετά τη δεύτερη αλλαγή το κόστος ανέρχεται στα €3,00 εντός Ελλάδος και €10,00 στην Κύπρο με τις προαναφερθείσες εταιρείες ταχυμεταφορών και αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στον παραλήπτη. Η χρέωση μετά θα αφαιρεθεί από το ποσό της αγοράς.