Διασφάλιση Ποιότητας

H Μαργαρίτα Steiff, ιδρύτρια της Steiff®, είπε κάποτε: «Για τα παιδιά, το μόνο αρκετά καλό, είναι το καλύτερο».

Με γνώμονα αυτή τη φράση, κάνουμε σκόπιμα δοκιμές, πολύ περισσότερες από αυτές που απαιτούνται από τον νόμο, ώστε να προϊόντα μας να είναι απολύτως ασφαλή, και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Άλλωστε, τα προϊόντα που δεν ενέχουν κανέναν κίνδυνο για την υγεία των παιδιών, είναι αυτά που αξίζουν την επωνυμία Steiff®.

Υλικά υψηλής ποιότητας. Υφαίνουμε μόνο τις καλύτερες φυσικές ίνες – όπως Μοχέρ ή Αλπακά, ή δημιουργούμε υφαντή γούνα από συνθετικές ίνες, στο ιδιόκτητο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Εκτός αυτού, για τα βελούδινα παιχνίδια μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικό εξαιρετικής ποιότητας. Χωρίς επιβλαβή γεμίσματα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε τα προϊόντα μας είναι καινούργια και δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο για την υγεία! Υψηλή κατασκευή ραφών. Αυτό διασφαλίζεται έχοντας ένα τυποποιημένο πλάτος ραφής Steiff καθώς και υψηλή πυκνότητα βελονιών, η οποία είναι χαρακτηριστική όλων των βελούδινων προϊόντων μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί ένα βελούδινο παιχνίδι Steiff να διαρκέσει μια ζωή!

Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα παραγωγής με την καλύτερη δυνατή υγιεινή.

Όταν κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας, λαμβάνουμε εκτεταμένα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται όλες οι απαιτήσεις υγιεινής και καθαριότητας! Ανεξάρτητος ποιοτικός έλεγχος. Για δεκαετίες, ελέγχουμε τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας από ανεξάρτητα ινστιτούτα, συμπεριλαμβανομένων αναγνωρισμένων ιδρυμάτων όπως η Dekra και η TÜV Süd. Πραγματοποιούμε επίσης πολλές δοκιμές στο δικό μας εργαστήριο στο Giengen, προκειμένου να εγγυηθούμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας Steiff είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001!

Ασυναγώνιστη ποιότητα από το 1880.